Havdrup og landsbyerne

Havdrup og de 6 landsbyer (Karlstrup, Kirke Skendsved, Gammel Havdrup, Jersie, Naurbjerg og Solrød Landsby), er med til at skabe diversitet i Solrød Kommune. Vil vi sikre en kommune som hænger sammen, bliver vi derfor nødt til at lytte mere til borgere og virksomheder i Havdrup og i landsbyerne.

Jeg vil arbejde for:

  • At sikre busdækning fredag og lørdag nat. Som det er nu, går seneste tog fra København lidt over klokken 23. Ved at indsætte et par ekstra busafgange, vil både unge som gamle have mulighed for at komme ud fra kommunen i weekenden, uden at skulle køre hjem selv.
  • Øget fokus på trafiksikkerhed. I flere landsbyer er der problemer med trafiksikkerheden, hvilket vi som byråd skal arbejde på at forbedre. Tykmosevej trænger ligeledes til et sikkerhedsløft, da vejbanen ikke er belyst, samtidig med at der ikke er kantmarkering. Dette er særlig problematisk i mørke samt i uklart vejr, da der er vejtræer langs hele strækningen.
  • Landsbyråd som indgang til Solrød Kommune. Projekter som skal “rykke” landsbyerne bliver aldrig nogen succes, hvis der ikke er lokal opbakning til dem. Vi skal derfor være påpasselige, med at presse kommunale projekter ned i halsen på landsbyerne. I stedet skal vi som kommune understøtte de mange frivillige kræfter som er ude i landsbyerne.
  • Udvikling af Havdrup Bymidte. Havdrup ville ikke være den by som den er i dag, hvis det ikke var for et stærkt forenings- og forretningsliv. Det er derfor vigtigt at vi politisk får prioriteret udviklingen af Havdrup Bymidte, så vi kommer i mål med det arbejde, der allerede er igangsat.

Video: